Het theatercafé, de concerten en de partijen draaien weer op volle toeren in het Beauforthuis en onze gasten genieten van de zon in onze tuinen, van de warmte in het café of van de ‘festivalsfeer’ in onze carrouse tent. Kom je langs op je fiets of paard en wil je daar liever bij blijven? Dan haal je je versnapering gewoon af bij de pipowagen.

Zoals je van ons gewend bent is het Beauforthuis volop in ontwikkeling. Wat willen de gasten van ons theatercafé? Wat kunnen wij aanbieden? Wat voelt goed en hoe blijven we ons eigen karakter versterken? Wat voor ons altijd op één staat: iedereen is welkom in het Beauforthuis. Wandelaars, fietsers, kinderen, honden, huismoeders, zzp’ers of pensionadas: ze genieten van onze muzieklijst, goedgevulde leestafel, exposities, mooie plekjes in onze tuinen, de heerlijke taarten van Koek en Ei en de Veldkeuken, gewoon goed eten, bijzondere biertjes van Gulpener… en natuurlijk onze gastvrijheid.

Ons theatercafé is dagelijks open. Voor én na voorstellingen en concerten in onze kerkzaal kun je er terecht voor een drankje, dat je altijd mee de zaal in kunt nemen, maar ook voor onze unieke theaterhap (tip: van tevoren even reserveren).

Buiten de concerten om gebruiken we de kerkzaal als sfeervol ‘grand café’ en je kunt ‘m ook huren. Regelmatig vind je er onze zakelijke buren zoals de Vogelbescherming, Gemeente Zeist, Pluryn, Abrona of de GGD. Maar ook onze vrienden kunnen er terecht voor een afscheid, dansfeest, pensionering, verjaardagen, huwelijksjubilea of gewoon zomaar voor een samenkomst. Dat helpt ons een theaterprogramma mogelijk te maken waarin ook veel ruimte is voor opkomende talenten.

De boskamer wordt steeds meer een onderdeel van het Beauforthuis, een gezellige kamer met bijna rondom ramen en openslaande deuren naar een terras en uitzicht op het bos. We gebruiken hem vaak als uitbre ding van het theatercafé. Maar ook onze zakelijke buren en vrienden maken graag gebruik van deze aangename ruimte. Kom eens kijken hoe ook deze plek steeds meer Beaufortsfeer krijgt.

foto: Roelie Steinmann

Koepel van Stoop
Sinds enkele jaren mogen we ook de Koepel van Stoop aanbieden, een sfeervolle theekoepel midden in het bos van landgoed Den Treek. Voor veel wandelaars een mooie verrassing op hun route, en nu voor iedereen te gebruiken. Een buitenkansje voor intieme concerten, verjaardagen, huwelijken en vergaderingen in klein gezelschap. Zelf komen we er ook graag voor trainingen en brainstormsessies.

Zaal huren
Het Beauforthuis is een officiële trouwlocatie. Vier een romantische ceremonie onder de hoge bomen en toost aansluitend op een aangekleed terras met familie en vrienden. Maak een keuze uit onze biologische buffetten of barbecues om samen te eten en sluit de dag af met een spetterend feest in de kerkzaal. Bekijke onze verhuursite of stuur ons een e-mail naar zaalverhuur@nullbeauforthuis.nl voor meer informatie over het huren van een zaal, of voor een bruiloft naar bruiloften@nullbeauforthuis.nl. Samen maken we je dag onvergetelijk.
Meer informatie over het theatercafé krijg je de café-site en via cafe@nullbeauforthuis.nl en alle andere vragen zijn welkom op info@nullbeauforthuis.nl.

Elke dag maken we nieuwe vrienden, door nieuwe dorpsgenoten, door gasten die aanwezig waren op een concert, in het theatercafé of bij een feest. Word u ook onze vriend?