Al jaren verhuurt het Beauforthuis voor écht iedereen de kerkzaal, boskamer en tegenwoordig ook de koepel van Stoop.

door Noortje

Of je nu een klein verjaardagsfeest wilt organiseren, een teamdag met uitloop naar de bossen van Austerlitz of juist een heerlijke dansavond: het kan allemaal. De koepel van Stoop is een echte one of a kind, een plek die zeer geschikt is voor teamdagen, familiefeestjes of kleine ceremonies. In de ruimte staat een tafel met tien stoelen met rondom ramen die uitzicht bieden op de bossen van Landgoed Den Treek-Henschoten. In de kelder (ja, echt waar!) zit een klein keukentje en een toilet. Ga heerlijk je gang op een unieke plek met uiteraard respect voor de natuur. De boskamer van het Beauforthuis heeft een eigen ziel gekregen, een fijne ruimte voor vergaderingen, teamdagen, maar ook voor verjaardagen en familiedagen.

En dán waar Beauforthuis al 30 jaar om bekend staat… de kerkzaal met zijn prachtige gotische ramen. Een ruimte met een fantastische akoestiek die flexibel is in te delen. Voor een vergadering met workshops, een afscheidsdienst, borrel, samen eten, een trouwceremonie of een spetterend dansfeest!

tuinen

En vergeet niet onze prachtige tuinen! De binnentuin met de appelboom en de heerlijke loungestoelen met de voetjes in het gras. Als de avond valt gaan de lampjes in de bomen aan en is het een waar sprookje. Een heerlijk plekje om te genieten van de ondergaande zon. Tussen het bos en de kerk ligt het bosterras. Geniet van de vogeltjes en de prachtige bloemen in de Utrechtse Heuvelrugtuin. Laat je vrienden, familie of collega’s verrassen door de charme van het gebouw en de gastvrijheid van het personeel en de natuurlijke ongedwongenheid.

eten en drinken?!

Naast onze vaste samenwerking met de Veldkeuken (de mooiste en lekkerste taarten) en met Gulpener (de vrije brouwer) mogen we nu ook Slagerij Wim Kok (voor het beste biologische vlees) en cateraar van Klaas (Oprichter Groene Schuur in Zeist) verwelkomen. Samen zijn wij dé pioniers in biologische voeding en dranken.

zeg ja in het beauforthuis

Wil je gewoon genieten van je bruiloftsdag? Ongedwongen en samen zijn bij je familie en vrienden, maar wel op een bijzondere plek? Het Beauforthuis is een officiële trouwlocatie. Al heel veel bruidsparen hebben hier een fantastische dag beleefd. We nemen maar een aantal bruiloften per jaar aan, zodat we er altijd een persoonlijke sfeer aan kunnen geven. Je kunt het jawoord geven in de kerkzaal en zelfs in het bos. Daarna toosten op de liefde, samen drinken, samen eten en dansend de dag afsluiten met een spetterend feest!

Stichting De Beaufort

Als je bij het Beauforthuis een zaal huurt ondersteun je de Stichting de Beaufort. Die heeft als doel het aanbieden van culturele, educatieve en maatschappelijke programma’s in het theater en het onderhouden van het monumentale pand. Het hele zaalhuurbedrag komt direct ten goede aan deze stichting.