Wil je deel uitmaken van het Beaufort-team? Er is altijd wel iets te doen in het theater en café met EKO-keur en we maken graag kennis met leuke mensen die weten wat ‘de handen uit de mouwen steken’ betekent en die mee willen werken aan de ontwikkeling van het Beauforthuis.
We hebben op dit moment vooral behoefte aan mensen die minimaal 3 dagen per week kunnen werken, voor een langere tijd, om samen ons team verder te versterken.

Zin in een bijbaan of vaste job in ons theatercafé?

Samen met je collega’s zorg je steeds voor een geslaagde dag, in de bediening of achter de bar. En soms ook sta je friet te bakken, of moet er even een tak gesnoeid worden of een vuurtje gestookt. En ook de toiletten moeten natuurlijk schoon, want we hebben altijd gasten!
Ons café is zeven dagen per week open én rondom de concerten in de avond.
Stuur je sollicitatie (met contactgegevens, motivatie en kort cv) op naar kantoor@nullbeauforthuis.nl.

Of word je deel van onze community?

Het Beauforthuis is sinds kort omringd door een flinke groep mensen die samen dingen regelen als het nodig is: kaartjes scheuren, een boodschap doen, klussen uitvoeren, een artiest ophalen van het station … En dat alles in zelf-organisatie. Zij vormen onze community!
Om deze betrokkenheid wederkerig te maken geeft het Beauforthuis hen de ruimte projecten op te zetten, bijvoorbeeld maandelijks een concert, door de community gekozen.
Neem contact op met kantoor@nullbeauforthuis.nl.

Of kan je het Beauforthuis op een andere manier helpen?

Heb je ervaring op een gebied dat misschien wel interessant is voor een theater en biologisch café in een historisch pand met groot terrein?
Zou je je kennis en kunde willen inzetten bij het Beauforthuis of daar eens met ons over willen spreken?
Stuur een globaal voorstel en korte persoonlijke introductie aan kantoor@nullbeauforthuis.nl.
We nemen dan snel contact op.