Beauforthuis

MENU

Dit vergeet u nooit!

bekijk ons foto-album op Facebook

OF ONS FILMPJE


De gezelligheid van het oude kerkje en de pastorie spreekt veel mensen aan. Daarom houden ze er graag hun partijen en bijeenkomsten. En dankzij deze zaalverhuurinkomsten kunnen wij bijzondere, vernieuwende en spannende voorstellingen organiseren .

Zo heb je een bijeenkomst om nooit te vergeten, werk je mee deze cultuurtempel in stand te houden en... zorg je goed voor onze aarde, want voor de catering hebben wij vanaf het begin in 1989 zo veel mogelijk gekozen voor biologische en/of fair trade kwaliteit.

In het hele pand kunnen wij maximaal 300 gasten herbergen. Het is dan erg vol, maar bij bijv. een uitvaart kunnen wij zo wel een groep van deze omvang plaats geven.
De kerkzaal is reeds gezellig bij 50 personen, maar 200 bij een dansfeest kan ook. Moet iedereen kunnen zitten, dan ligt het maximum op ca. 160. Overleg met ons of uw gezelschap in de zaal past - wij hebben er goed zicht op.
De boskamer is geschikt voor kleinere gezelschappen – stelt u het zich voor als een royale huiskamer. Met 50 personen krijg je de sfeer van een goed gevuld café.

Onze uiterlijke sluitingstijd is van zondag t/m donderdag 02.00 uur en op vrijdag en zaterdag 03.00 uur.