Beauforthuis

MENU

Unieke cadeautjes?

Wil je iemand verrassen met een leuk, eerlijk cadeautje? Kom naar ons theatercafé. We hebben een kast met bijzondere producten.

Producten van ezelinnenmelk

Deze schap wordt verzorgd door onze geweldige buren De Ezelsocieteit. De gehele opbrengst komt ten goede aan de verzorging van hun verwaarloosde, zieke en stervende ezels. De producten zijn afkomstig van de Ezelstoeterij in België, één van de belangrijke ezelinnenmelkproducenten van Europa.
Cleopatra nam in de oudheid regelmatig een bad  met ezelinnenmelk omdat het geneeskrachtige en anti verouderings eigenschappen heeft.

+-lees meer ...

Ezelinnenmelk is in de hele wereld bekend dat het geneeskrachtige en uitzonderlijke anti verouderings eigenschappen heeft. Ook gaat het gerucht dat de beroemde vrouwelijke Egyptische Farao "Cleopatra" in de oudheid regelmatig een bad nam met ezelinnenmelk waarschijnlijk aangevuld met exotische oliën. De melk van een ezelin is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen. Het hoge proteïnegehalte in de melk zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De melk is zeer wit van kleur. Het bevat minder vet dan traditionele koemelk waardoor het ook vloeibaarder is. Het is goed voor vele huidproblemen, o.a. eczeem en psoriasis, maar ook voor een droge en geïrriteerde huid.

Badcreme met ezelinnenmelk 17,50
Waan je Cleopatra! Koninginnen en dames van weleer baadden in ezelinnenmelk om hun huid jong en gaaf te houden. Speciaal aangeraden voor de gevoelige huid, voor eczeem- en psoriasispatiënten en voor baby's. Deze milde zeepoplossing met ezelinnenmelk kan tevens ook gebruikt worden als shampoo om de hoofdhuid die lijdt aan psoriasis succesvol te behandelen.

Scrubzeep met Ezelinnenmelk en maanzaad 5,50
Verwijdert dode huidcellen en onreinheden. Dankzij de betere doorbloeding van de huid wordt de zuurstofwisseling gestimuleerd en worden toxines afgedreven.

zeep met ezelinnenmelk 5,50
27% ezelinnenmelk.
Deze zeep heeft dezelfde eigenschappen als de natuurzeep met ezelinnenmelk.
Hij is in een ezelvormpje gegoten om aantrekkelijk te zijn voor kinderen (en verzamelaars!).
Met dit schattig ezeltje wordt het bad een waar plezier voor kinderen dat tegelijk hun tere huid verzorgt. Een ideaal geschenk!

Ayak + Por stripalbum

Het eerste stripalbum van de Zeister tekenaar Wilbert van der Steen, met drie korte verhalen. Sfeervolle tekeningen vol details en verborgen grapjes, voor kinderen van een jaar of acht. Maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. De prijs is €8,95.

lees het interview in de NieuwsBode

Canto Ostinato speelmechaniek

Het Canto Mechaniek bevat de beroemde melodie van Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Het mechaniekje  is exclusief door Atelier Robert Lambermont geproduceerd. De prijs bedraagt €10,-.

Recorded at the Beauforthuis

foto: Jaap ReedijkErnst Jansz - Dromen van Johanna
Liveregistratie van het optreden in het Beauforthuis op 14 januari 2011, beperkte oplage.

Beauforthuis cadeaubon

Wil je vrienden laten kennismaken met onze concerten? Wat dacht je van een cadeaubon voor een concert naar keuze? Verkrijgbaar v.a. € 15,-.